Home » Malay Song Lyrics » Mambang Song Lyrics – Altimet

Mambang Song Lyrics – Altimet

“Mambang” is a Malaysian Malay song. This song freshly arrived in Youtube on 26 February 2018. This song sung by Altimet. Music composed and arranged by Alif Ilham and Emir Hermono. The lyrics penned by Altimet. Perhaps, this song recorded and mixed by Murali at Modjo Studios. Warner Music Malaysia was publisher of this song. This song received a great response and positive feedback’s from listeners. Thus, pleasant of lyrics and music being one of the main attraction. Full song lyrics are below. Enjoy the lyrics!

Song NameMambang
SingerAltimet
LyricsAltimet
Music Composed & Arranged byAlif Ilham & Emir Hermono
Music LabelWarner Music Malaysia

Mambang Song Lyrics – Altimet

 

Aku seru kau masuk balik gua mambang
Duduk diam jangan diam di dalam sarang
Tata bahasa tinju kata dalam gelanggang
Kalau berani jemput datang mari bertandang
Aku tahu kau bukan calang-calang mambang
Orang lain basah seluar celah kangkang
Dulu aku budak baru kau lepas pandang
Sekarang aku lagi hantu dari kau mambang

 

Mambang duduk gua cuma dengar suara
Dulu maharajalela di kuala
Yang aku sangka emas rupanya hanya suasa
Kerenah lama member nak layan pun dah tak kuasa
Mari aku lagukan ini kiraah untuk engkau
Bakar line ludah api studio ni jadi relau
Dulu tunggang ombak langgar game ni macam todak
Sekarang macam dah rosak kejap bagi aku congkak

 

9 tahun 3 album bro aku boleh kira
Dapat satu tiap tiga yang pertamanya gila
Lepas tu boleh la
Lepas tu tak boleh belah
Apa kes ulang lagu macam karaoke brah

 

Member tanya mana pergi engkau punya sengat
Dulu otak cair sekarang akal naik pekat
Ilham kering writers block
Pena kau kena sekat
Dulu lawas now your **** like
Tak cukup serat mambang

 

Aku seru kau masuk balik gua mambang
Duduk diam jangan qiam di dalam sarang
Tata bahasa tinju kata dalam gelanggang
Kalau berani jemput datang mari bertandang
Aku tahu kau bukan calang-calang mambang
Orang lain basah seluar celah kangkang
Dulu aku budak baru kau lepas pandang
Sekarang aku lagi hantu dari kau mambang

 

Aku tanya apa khabar pada kamu
Kalau tanya siapa lapar
Itu aku
Siapa masak belajar sabar
Itu kita
Jantan senyap bila dicabar
Itu gila

 

I can’t stand in the shadows bruh
I’m too tall
Can’t walk in your size
Uh they too small
Guess I’m too big for your boots
And you too much of a kid for the truth

 

Kau acah deep tulis lagu untuk budak acah deep
Still asleep aku chill 
Buat lagu dengan adeep
Acah tak kisah kecik hati bila baca tweet
Bro you sweet bawak bertenang ok aku delete

 

Apa aku buat semua kau sibuk semak
Baju kau pakai tak boleh buat aku segak
Apa aku makan tak pernah buat engkau b**k
Bawah kain kita lain
Jangan sampai aku selak mambang

 

Aku seru kau masuk balik gua mambang
Duduk diam jangan qiam di dalam sarang
Tata bahasa tinju kata dalam gelanggang
Kalau berani jemput datang mari bertandang
Aku tahu kau bukan calang-calang mambang
Orang lain basah seluar celah kangkang
Dulu aku budak baru kau lepas pandang
Sekarang aku lagi hantu dari kau mambang

 

Mambang Official Lyric Video – Altimet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*