Home » Malay Song Lyrics » Bangun Song Lyrics – Aman RA

Bangun Song Lyrics – Aman RA

Bangun Song Lyrics - Aman RA 1“Bangun” is a Malay song. This song freshly arrived in Youtube channel on 17 August 2018. Sung by Aman RA. Music composed by Navaigator. “Bangun Song Lyrics” penned by Aman RA. Aman RA VEVO was the publisher of this song. This was his latest creation. Full song lyrics are below. Enjoy the lyrics. Don’t miss it out!

Bangun Song Lyrics – Aman RA

Aman RA – Bangun
Song Title Bangun
Singer Aman RA
Lyrics Aman RA
Music Composed by Navigator
Music Label Aman RA VEVO

It’s a one
It’s a two
It’s a one, two, three, come on!!!

 

Dulu asyik mengadu kata aku tak ada apa
Selagi aku bernyawa, aku rasa aku berharta
Akal celik dan jiwa kental benda bukannya murah
Semua nak ke puncak, tak semua sanggup menghadap susah (brrahhh!)

 

Hari-hari aku bersyukur Ya Rabbi
Hidup sehari lagi untuk aku cuba lagi
Nak dipermudahkan urusan dan murah rezeki
Kalau jatuh sekali aku bangun tiga kali

 

Budak flat, bangun!
Budak flat, bangun!
Budak flat, bangun!
Budak flat, bangun!
Budak flat, bangun!
Budak flat, bangun!
Budak flat, bangun!
Budak flat (budak flat)

 

Izinkan aku memperkenalkan diri
Barangkali budak flat yang mungkin jadi Tan Sri
Hati bukan merah padi tapi merah rarri
Hajat masih sama, kaya sebelum mati
Sejuta akan datang, tarik masuk entah bila
Tapi aku nak pindah keluar dari flat ke villa
Kata aku gila, I don’t give an F macam FILA
Aku hanya kejarkan gol aku macam FIFA
Dulu lepak bawah blok, sekarang lepak rooftop
Sampai peminat sendiri kata “wa taknak lu stop”
Wa sanggup tunggu lebih setahun untuk lu drop
Wa jaga cakap bohong betul nak tengok lu top
6 peratus dah cam kenal aku pasti
Tahu nama aku naik macam GST (ay)
Pimpin’ ain’t easy, man believe me
AU3, do you feel me

 

Modal diri 100cc
Tengah-tengah bulan tak cukup gaji
Kenapa khayal sebab sakit hati
Diri tercandu pada duniawi
Modal diri hanya 1.3
Tengah-tengah bulan tak cukup gaji
Kenapa khayal sebab sakit hati
Diri tercandu pada duniawi 

 

Budak flat, bangun!
Budak flat, bangun!
Budak flat, bangun!
Budak flat, bangun!(brrrahh!)
Budak flat, bangun! 
Budak flat, bangun!
Budak flat, bangun!
Budak flat (budak flat)

 

Dulu asyik mengadu kata aku tak ada apa
Selagi aku bernyawa, aku rasa aku berharta
Akal celik dan jiwa kental benda bukannya murah
Semua nak ke puncak, tak semua sanggup menghadap susah (brrahhh!)

 

Hari-hari aku bersyukur Ya Rabbi
Hidup sehari lagi untuk aku cuba lagi
Nak dipermudahkan urusan dan murah rezeki
Kalau jatuh sekali aku bangun tiga kali

 

Budak flat, bangun!
Budak flat, bangun!
Budak flat, bangun!
Budak flat, bangun!(brrrahh!)
Budak flat, bangun! 
Budak flat, bangun!
Budak flat, bangun!
Budak flat, bangun! (brrrahh!)

 

Budak flat
Budak flat (bangun)
Budak flat
Budak flat (woo, bangun)
Budak flat
Budak flat (bangun)
Budak flat (woo)
Budak flat (bangun)
Bangun, bangun


%d bloggers like this: