Home » Indonesian Song Lyrics » Lirik Lagu Aku Ikhlas – Happy Asmara (2020)

Lirik Lagu Aku Ikhlas – Happy Asmara (2020)

Saksikan LIRIK LAGU AKU IKHLAS (2020) yang dibintangi dan disuarai oleh artis Indonesia, Happy Asmara. Andika Permana Putra telah mecipta muzik dan Aku Ikhlas Lirik di bawah label muzik, Global Musik Era Digital. Berikut di bawah merupakan “Lirik Lagu Aku Ikhlas” yang lengkap.

Lirik Lagu Aku Ikhlas - Happy AsmaraLirik Lagu Aku Ikhlas – Happy Asmara (2020)


Aku nglakoni kabeh iki

Ikhlas seko ning ati nggo sliramu


Duh kang mas sepurane yen aku

Nggawe loro atimu
Aku ora menghargai

Koe sing gemati


Yowes rapopo rasah digetuni

Cukup aku ngerti perjuanganku
Dadi esemmu ning uripmu


Sak jembare segoro

Aku ikhlas yen akhire kudu nompo loro iki
Tulung ojo koe ninggalke aku
Aku pengen ning sandingmu


Yowes rapopo rasah digetuni

Cukup aku ngerti perjuanganku
Dadi esemmu ning uripmu


Sak jembare segoro

Aku ikhlas yen akhire kudu nompo loro iki
Tulung ojo koe ninggalke aku
Aku pengen ning sandingmu


Pancen iki dalane

Aku raiso nompo
Aku wis iso nerimo
Tapi aku sing ora lilo
Pengenmu ke pie
Pengenku nyanding koe
Wes lalekke aku
Tak cobo nompo anane


Wungkin wis takdire

Kudu dikuatke
Nompo kenyataane
Aku ro koe pancen dudu jodone


Baca Juga Lirik Lagu Indonesia yang lain.

 

Muzik Video Aku Ikhlas (2020)

Judul LaguAku Ikhlas (2020)
ArtisHappy Asmara
LirikAndika Permana Putra
MuzikAndika Permana Putra
Label MuzikGlobal Musik Era Digital

You cannot copy content of this page