Home » Malay Song Lyrics » Lirik Lagu Bunga – Bunga

Lirik Lagu Bunga – Bunga

Lirik Lagu Bunga - BungaMempersembahkan single, LIRIK LAGU BUNGA yang bertema hiphop daripada gadis rapper terbaru, Bunga. Muzik telah dikomposi oleh Tripdisz, Bunga dan Lady D. Manakala, Lirik Lagu Bunga ditulis oleh Bunga dan Lady D. Tripdisz merupakan penerbit lagu tersebut. Warner Music Malaysia telah mengedari lagu di bawah muzik label mereka. Jom bersama-sama memberi sokongan dengan mendengar “Lirik Lagu Bunga”.

Lirik Lagu Bunga – Bunga (2019)


Hidup ini penuh pancaroba
Takkan mungkin tahu
Jika kau tak mahu coba
Biar mereka dengan cara mereka
Haluan hidup kita pasti berbeza


Hidup ini penuh pancaroba

Takkan mungkin tahu
Jika kau tak mahu coba
Biar mereka dengan cara mereka
Haluan hidup kita pasti berbeza


Hello hello apa khabar romeo

Hari elok suara dalam radio
Masih kekok dengan selok belok
Ku janji esok
Buat semua orang tengok


Hey kenapa muka masih muram

Jalan berlampu kenapa nak suram
Jangan toleh kalau belum okay
Pagi ke sore
Buat sampai boleh


Ku tahu ini bukan senang

Jalan liku pasti akan kenang
Tak perlu terburu buru
Jalan hidup pasti ada tuju


Bunga mekar di awangan

1001 cabaran mencari ketenangan
Tiba bulan bersinaran
Terangnya kelihatan saat kemalapan


Hidup ini penuh pancaroba

Takkan mungkin tahu
Jika kau tak mahu coba
Biar mereka dengan cara mereka
Haluan hidup kita pasti berbeza


Hidup ini penuh pancaroba

Takkan mungkin tahu
Jika kau tak mahu coba
Biar mereka dengan cara mereka
Haluan hidup kita pasti berbeza


Ada satu mimpi nak jadi macam nora

Boleh masuk tv dan juga masuk nona
Angan-angan mungkin boleh capai
Naik flight ke awan pun boleh sampai


Tiap detik ku kira masa cepat berlalu

Hidup sempit tapi mampu tuk senyum selalu
Hujan terhenti ada pelangi
Tanpa membenci kita cuba sekali


Bunga mekar di awangan

1001 cabaran mencari ketenangan
Tiba bulan bersinaran
Terangnya kelihatan saat kemalapan


Hidup ini penuh pancaroba

Takkan mungkin tahu
Jika kau tak mahu coba
Biar mereka dengan cara mereka
Haluan hidup kita pasti berbeza


Hidup ini penuh pancaroba

Takkan mungkin tahu
Jika kau tak mahu coba
Biar mereka dengan cara mereka
Haluan hidup kita pasti berbeza


Mama mama mama

Semua pesan mu dah dikunci
Walau ku sering jauh disisi
Namamu masih tetap ada dibibir


Dan bila dunia menghentam

Tanganmulah yang setia memegang
Walau sudah jatuh 3 kali
Aku janji cuba lagi dan lagi


Hidup ini penuh pancaroba

Takkan mungkin tahu
Jika kau tak mahu coba
Biar mereka dengan cara mereka
Haluan hidup kita pasti berbeza


Hidup ini penuh pancaroba

Takkan mungkin tahu
Jika kau tak mahu coba
Biar mereka dengan cara mereka
Haluan hidup kita pasti berbeza

Bunga – Bunga (Official Lyric Video)

Judul Lagu Bunga
Penyanyi/Artis Bunga
Lirik Bunga & Lady D
Muzik/Lagu Tripdisz, Bunga & Lady D
Label Muzik Warner Music Malaysia