Home » Malay Song Lyrics » Lirik Lagu Dua Puluh – KMY KMO, Ical Mosh, Benzooloo, Juki, Yonnyboii, Siqma, Luca Sickta, B-Heart & DJ T-Bone

Lirik Lagu Dua Puluh – KMY KMO, Ical Mosh, Benzooloo, Juki, Yonnyboii, Siqma, Luca Sickta, B-Heart & DJ T-Bone

LIRIK LAGU DUA PULUH - KMY KMO, ICAL MOSH, BENZOOLOO, JUKI, YONNYBOII, SIQMA, LUCA SICKTA, B-HEART & DJ T-BONESaksikan lagu rap terbaru yang menjadi trending berjudul LIRIK LAGU DUA PULUH nyanyian, KMY KMO, Ical Mosh, Benzooloo, Juki, Yonnyboii, Siqma, Luca Sickta, B-Heart dan DJ T-Bone yang disiarkan oleh Playaz Network.

Lirik Lagu Dua Puluh – Playaz Production (Official Music Video)

Jarang borak dengan orang yang gua tak berapa kenal
Salah orang takut barang gua semua dia bedal
Dah banyak hal yang lu bedal packing pastu jual
Bulan terang tak sesuai, orang sembarang ramai kaki penggal


Invade lawan infidel

Lepas kumpul intel, baru confident
Tidak shy bukan spy topeng in disguise
Cuma nobita mata merah, floating in the sky


Kan sudah bilang

Genap dua puluh sekarang ada kilang
Sebelum jadi branding, masuk arus trending
Jangan dulu testing kalau tidak cukup training


Masih lagi standing buat ucapan ceremony

Mahu bukti apa lagi sudah ada testimoni
Banyak parasite sembur pesticide
Tidak perlu risau ini exercise


Teruja bukan? If no sila rewind, kalau lama jangan skip iklan

Baru buka flow ni, apa khabar?
Moiz the, itu rahsiakan hah okay
Kasi cepat cepat
Kasi hantar baris lain dah selamat
Misi mahunya berjaya macam pak selamat
Yo siq! Jangan lupa sastera yang keramat


Like, di cabar mereka serah bendera

Dua dekad berperang kekal merdeka
Kunci kuasanya tak pernah kita lena
Akan terus bangkit cetus revolusi era jeda


Ini apa cer?

Borak kosong ke mana?
Sibuk flex, sibuk nak kejar nama?
Poket tebal namun otak masih bebal
Rasa rasa diri kebal sebab sorang semua bedal


Itu berita terkini al kisah baru jadi bini

Mana a class? Got that finesse?
Itu semua a list? Yeah, im bigger than the a list
Got all rings on my both fist
Call me your ‘friend’? Then I can say ‘who’s this?


Houston, boston celtics tembak rocket jatuh sudah pasti often

Juki joki huruf 20 kali ganda long term
Confirm, I’m with red kebaya jiwa kental edith cowan, now


Jarang borak dengan orang yang gua tak berapa kenal

Salah orang takut barang gua semua dia bedal
Dah banyak hal yang lu bedal packing pastu jual
Bulan terang tak sesuai, orang sembarang ramai kaki penggal


Eh tak da hal semua boleh boleh, semua boleh boleh

Apa da hal gua okay okay gua okay okay
Lantak korang gua okay okay asal semua steady
Kalau boleh biar lebih layan boleh sampai lu ketagih


Masih versatile hati malaikat minda aksara macam techa nina

Bukan rockstar, popstar aku slash
Goreng peluru kata macam guitar metallica
Geliga liga 20 tahun riwayat saga
Kena smackdown to the ground amuk batista
Register this mista spill the coffee, barista
Playaz spill the tea bukan macam sista sista


Sinister paranormal untuk para normal yang sinis sir

Jangan selesa senandika spektra refleksi lensa
Visi 2020 kau dah ku buat umur 20 dah


Harga pasar payah nego

Cara lama gaya retro
Salam kenal tak yah intro
Orang pagar aku tembok


Tak kenal maka takkan sebok

Tak pernah putus semua rantai elok
Di atas bata ada esok selalu woke
Dan takkan pernah lentok


Tak kenal rungkap barai

Dah kena suap lalai
Jangan sembang juju
Kalau kau masih suam susu


I ain’t got no swag

Aku macam black metal
Bunuh beat 105 bpm, gentle
Bawak aura datang dari dalam south central
Scotts tak emotion macam takde kendall


Jenner takde gender

Keranda mintak tender
Malas cakap banyak takut lirik kena censor
Dalam album aku banyak score
Masa depan terang dah macam lampu pendaflour


Cuz aku cuba jujur dalam lagu takkan hipokrit

Sampai jarang tidur takkan nak bagi free profit? Kan?
Hittaz sampai mati even malas keluar tv
Malas cakap banyak better ku pass bagi kmy


Jarang borak dengan orang yang gua tak berapa kenal

Salah orang takut barang gua semua dia bedal
Dah banyak hal, yang lu bedal packing pastu jual
Bulan terang tak sesuai, orang sembarang ramai kaki penggal


Eh tak da hal semua boleh boleh, semua boleh boleh

Apa da hal gua okay okay gua okay okay
Lantak korang gua okay okay asal semua steady
Kalau boleh biar lebih layan boleh sampai lu ketagih


Mana ? Mana ? Lighter-lighter ? Bak bak

Cuba check di rak-rak, plaque-plaque
On the way ber block-block
A-list merebak dalam playlist
Digital dah ke bulan macam crypto lepas bearish


Bullish profit progress jadi presisi flow sesi

Element cukup 4 poligami prosesi profesi
Bro,cara professional, produktif 20 tahun program processional
K.B.H nasional mph laju atas nombor
187 di selekoh tanpa slow mo
Promo gila macam chrono trigger
Akira toriyama juga punca ku geliga


Lain liga lain cara lain api

Lain bara lain kain lain lara
Berapa “line” dah bersara?


Tak pernah tunggang ombak

Banyak reka cipta
Dentum hujung tombak ramai jatuh sick ta, meminta?
Bila baris lemah asah parang
Terlalu bergantung pada barang dapatnya jarang
Jadi ku olah satu persatu jalan yang lurus
Sekarang ber isi ya dulu sekeping kurus
Jari menari fulus taipkan ayat lulus
Ramai bertungkus lumus kaji cara ku rumus
Berapa ramai bintang namun sinar hanya satu
Bertukang bikin barang sampai jadi hanya aku


Jarang borak dengan orang yang gua tak berapa kenal

Salah orang takut barang gua semua dia bedal
Dah banyak hal, yang lu bedal packing pastu jual
Bulan terang tak sesuai, orang sembarang ramai kaki penggal


Eh tak da hal semua boleh boleh, semua boleh boleh

Apa da hal gua okay okay gua okay okay
Lantak korang gua okay okay asal semua steady
Kalau boleh biar lebih layan boleh sampai lu ketagih

Tontonilah Muzik Video Dua Puluh

Judul Lagu Dua Puluh
Nama Artis KMY KMO, Ical Mosh, Benzooloo, Juki, Yonnyboii, Siqma, Luca Sickta, B-Heart & DJ T-Bone
Lirik Kmy Kmo, Luca Sickta, Siqma, Benzooloo, B-Heart, Yonnyboii, Ical Mosh & Juki
Muzik Luca Sickta & Playaz
Label Muzik Playaz Network