Home » Malay Song Lyrics » Lirik Lagu Haa Aah – Kidd Santhe Feat Altimet & DJ Biggie

Lirik Lagu Haa Aah – Kidd Santhe Feat Altimet & DJ Biggie

Lirik Lagu Haa Aah - Kidd Santhe Feat Altimet & DJ Biggie Kidd Santhe telah bergabung bersama Altimet dan DJ Biggie dalam sebuah muzik video hip hop dengan lagu berjudul “Lirik Lagu Haa Aah” yang ditayangi oleh Rusa Music. Lagunya telah dikomposi serta diterbit oleh Kidd Santhe dan DJ Biggie dengan tune-tune yang mantap.

LIRIK LAGU HAA AAH – KIDD SANTHE (feat) ALTIMET & DJ BIGGIE


Bawak Mercedes tapi lu kuat hutang

Tengok number plate nampak lambang peguam
Bila jumpa pulak buat bodoh nak salam
Tumpah se air brader aku yang tuang


Ada yang kecam

Ada yang kata sabar
Ada yang ajak masuk
Ada yang bina paggar


Bila ku masuk studio

Semua orang ku langgar
Bila kau masuk studio
Ku kerja ke ku ajar


Lane aku function

Lane korang asyik pisang
Kalau aku tumpang wave
Tak tumpang rumah korang
Hidup aku bagai mimpi
Hidup lu ku kesian
Hidup aku bawak modal ubat kuat ke tilam


Minta maaf kalau ku buat salah haa

Kalau buat balik korang nak marah haa
Cikgu cikgu kata ku tak ke mana
Hello hi apa khabar nama ku kurang ajar


Haa aah, haa

Haa aah, haa
Haa aah, haa
Haa aah, haa


Haa aah, haa

Haa aah, haa
Haa aah, haa
Haa aah, haa


Pada semua yang sangka aku sendu bersara

Bukan aku terpaksa ini semua sengaja
Berhenti buat show masih masyuk enam angka
Aku dah ceraikan rap help yourselves to my janda


Yeah aku hamba Tuhan tapi master aku punya

Publishing pegang juga tu tak boleh lupa
I got time ada masa ada nomos glashütte
Jaeger lecoultre, a lange & söhne


Budak baru tak tahan otai makan dalam

Bukan kerjaya madam aku bagi kau chan makan
Jadi tolong kasi viral bawang army tularkan
Jangan risau pasal aku anak aku pun jutawan, blessings


Minta maaf kalau ku buat salah haa

Kalau buat balik korang nak marah haa
Cikgu cikgu kata ku tak ke mana
Hello hi apa khabar nama ku kurang ajar


Haa aah, haa

Haa aah, haa
Haa aah, haa
Haa aah, haa


Haa aah, haa

Haa aah, haa
Haa aah, haa
Haa aah, haa


Haa aah, haa

Haa aah, haa
Haa aah, haa
Haa aah, haa


Haa aah, haa

Haa aah, haa
Haa aah, haa
Haa aah, haa


Berikut adalah Muzik Video “HAA AAH”

Tajuk Lagu
Haa Aah
PenyanyiKidd Santhe Feat Altimet & DJ Biggie
Karyaan LirikKidd Santhe & Altimet
Rentak MuzikKidd Santhe & DJ Biggie
Label MuzikRusa Music

You cannot copy content of this page