Home » Malay Song Lyrics » Lirik Lagu Ikat Mati – Bunga, Aye Darko & Syifa

Lirik Lagu Ikat Mati – Bunga, Aye Darko & Syifa

Lirik Lagu Ikat Mati - Bunga, Aye & SyifaDapatkan video Lirik Lagu Ikat Mati yang dipersembahkan oleh Bunga, Aye Darko dan Syifa di bawah terbitan Amirul Ammar Daniel. Videonya telah distrimkan oleh Warner Music Malaysia di laman YouTube.

Lirik Lagu Ikat Mati – “Single Baru” Bunga, Aye Darko & Syifa

Mata kau dah lebam
Kepala ku kau hentam
Saling nak menguji ikat sampai mati
Esok ulang rutin sama sekali lagi


Mula nampak tenang

Situasi makin tegang
Saling nak menguji ikat sampai mati
Esok ulang rutin sama sekali lagi


Lena ku digertak pekiknya memekak

She put me in a corner macam aku dalam petak
Bila-bila masa bomb boleh meledak
Tunggu masa batang paip buat cranium ku retak


Engkau gila aku psycho

Kita toxic, Wll you & I know
Bagi balik phone aku dah tak perlu nak selongkar
Bagi balik sebelum rahsia kau pun ku bongkar


Engkau cucuk aku punch ya (acupuncture)

Kepala batu angin umpama missile launcher
I told ya, ok woah babe letak pisau tu
You know if you hurt me then imma hurt you


But somehow aku suka kau sepak aku

Sepak, cekak dan hampir kokak kepala aku
Sebab kita thrill with the fight, tak de lain on the side
At the end of the night, we still got each other right?


Mata kau dah lebam

Kepala ku kau hentam
Saling nak menguji ikat sampai mati
Esok ulang rutin sama sekali lagi


Mula nampak tenang

Situasi makin tegang
Saling nak menguji ikat sampai mati
Esok ulang rutin sama sekali lagi


Janji janji kau cuma di hujung lidah

Tangan aku yang tadah bila engkau yang susah
Dan bila senang dah sudah lupa dengan mudah
Jadi aku kau ikut suka hati nak ludah


Jadi aku menyendiri sendiri

Terapi emosi jiwaku ilusi mencari solusi
Dan bagaimana hendak hidup berimaginasi
Keliru mana yang nyata mana satu yang fantasi


Dan aku sudah cukup dengan hidup

Diri tak sanggup dah tak sanggup
Jadi ku lari jauh biar ku lari jauh
Tak nak ku teruskan dengan dirimu
Kau aku tinggalkan jadi biarkan aku
Biarkan aku biarkan aku


Mata kau dah lebam

Kepala ku kau hentam
Saling nak menguji ikat sampai mati
Esok ulang rutin sama sekali lagi


Mula nampak tenang

Situasi makin tegang
Saling nak menguji ikat sampai mati
Esok ulang rutin sama sekali lagi

Layarilah Video Lirik Lagu Ikat Mati

LaguIkat Mati
PenyanyiBunga, Aye Darko & Syifa
Ciptaan Lagu
PenerbitAmirul Ammar Daniel
Label MuzikWarner Music Malaysia

You cannot copy content of this page