Home » Malay Song Lyrics » Lirik Lagu Kittamove – K-Clique

Lirik Lagu Kittamove – K-Clique

Lirik Lagu Kittamove - K-CliqueMempersembahkan official video muzik, Lirik Lagu Kittamove daripada penyanyi dan rapper popular kita, K-Clique. Rentakan muzik telah dikomposi oleh Kenji. Manakala, K-Clique telah menulis “Lirik Lagu Kittamove”. Lagu ini telah disiari di bawah saluran channel K-Clique. Jom kita sama-sama layani lagu hiphop Lirik Lagu Kittamove seperti berikut.

Lirik Lagu Kittamove “oleh” K-Clique (2020)

 

Sekarang K-Clique buat move-ey
Please be real now prove-ey
Satu-satu peluru kita move-ey
Run the city with the groovy ey-uh ey-uh


Oh buat sampai boleh
(Buat sampai boleh)

Tak kira apa letih
(Woo)


Buat sampai boleh

Tak kira mana pergi


Buat sampai boleh
(Buat sampai boleh)

Tak kira apa letih
(Woo)


Buat sampai boleh

Tak kira mana pergi


Ramai mengaku raja tapi kota aku punya

Hidup di dalam rimba aku emas yang lain gangsa
Sebab aku lain belang
Bilang helang boleh terbang

Bilang rimau jangan bimbang
Bilang musang boleh menang

Gerak kerja dalam diam
Depan senyum belakang tikam


Kurang faham kena baham

Semalam salam sekarang terkam
Ini carta jadi fakta
Ini street bars naik takhta

Dulu jajah sekarang mana
Dulu arah sekarang cuba


Ramai kena angin taufan

Karya kami dah ke depan
Tersebar luas ke hadapan
Ku tidak ambil port tu rintangan


Tapi mereka cuma tahu berkata

Kesalahan keburukan orang dengan sengaja
Bukan teguran itu di kira sebagai tembakan
Clique ini jarang-jarang makan sindiran


Berapa sindiran aku singkirkan

Onsen jepun semalam sengaja layan bosan
In bangkok, we trade stock
In the hood, we split bread
Give to live for impact
In the club, play hip-hop


I told you, me and my clique focus to the top

Now who you dealing with
Which bag would you cop now
Yo, get low get low
You a pro…vaffanculo


Wow, ada yang cuba mengejar bintang

Ego melangit tu pembawaan kurang senang
K all-star on the move

Berapa kali kira kita kira kita move


Tiba masa kita move ambil peluru

Setahun impaknya tiap penjuru
Aku masih berlagu mengatur langkah ku
Tinggalkan ku satu peluru


Oh buat sampai boleh
(Buat sampai boleh)

Tak kira apa letih
(Woo)


Buat sampai boleh

Tak kira mana pergi


Buat sampai boleh
(Buat sampai boleh)

Tak kira apa letih
(Woo)


Buat sampai boleh

Tak kira mana pergi


Ramai yang fake
Muka syiling

Jangan nak test dalam ku punya ring
Jangan nak flex
Tak setanding

Ramai nak bite
Tiada taring


Game dalam game ni
Aku master dalam plan tu

Takkan boleh rank ku punya gang g
We keep it gsta dalam rank mu
Oh wow…komando dalam rap
Lepas das on target

Dah lambat nak combat
Nuclear K-clique initiate


Line up ku semua gila killer macam wu-tang

Bars full force we going full tank
Yeah for real we do it real macam g thang
Conquer semua hood
Running with my gang gang


But eh wait what
(What)

Tiada siapa buat jangan sampai aku buat
And now what
Jalan tiada stop

Masih nak rock at the top do it sampai meletop


Ini k versi devil level lain flame

Psychopath minda killer dalam ni game
Tembakan snipe hit ke degupan jantung


Murder case…nah ku terpaksa pancung

Tak cukup pancung bak sini ku bagi punch…line
Baris gerilla bars ready tuk launch…time
Apa level lu nak cut me
Jangan cerita kongsi kalau belum certified g


Hmmm seratus peratus fakta

Kami buat perubahan sampai mimpi jadi nyata
Kerat tenaga dan usaha ini semua untuk keluarga
Alhamdulillah angka sekarang berlipat kali ganda


Mereka lupa ukur kemampuan ku suka-suka

Mata naik merah mereka mula bermuka-muka
Sumpah setiap peluang yang sampai aku sapu rata
All the way up sampai nama jadi sejarah


Sekarang K-Clique buat move-ey

Please be real now prove-ey
Satu-satu peluru kita move-ey
Run the city with the groovy ey-uh ey-uh


Oh buat sampai boleh
(Buat sampai boleh)

Tak kira apa letih
(Woo)


Buat sampai boleh

Tak kira mana pergi


Buat sampai boleh
(Buat sampai boleh)

Tak kira apa letih
(Woo)


Buat sampai boleh

Tak kira mana pergi

 

K-CLIQUE | KITTAMOVE (OFFICIAL MV)
Judul Lagu Kittamove (2020)
Penyanyi/Artis K-Clique
Lirik K-Clique
Muzik/Lagu Kenji
Label Muzik K-Clique

%d bloggers like this: