Home » Malay Song Lyrics » Lirik Lagu Mamat – Hullera

Lirik Lagu Mamat – Hullera

Lirik Lagu Mamat - HulleraStream “Lirik Lagu Mamat” oleh Hullera yang disiarkan oleh Universal Music Malaysia di saluran YouTube di bawah karyaan tersendiri serta komposi muzik Hullera dan LOKA. Mereka juga telah menerbit muzik video tersebut. Selamat membaca semua.

Lirik Lagu Mamat – Hullera

 

Aku tak tau nak mula dari mana (dari mana)
Ini bukan datang dari pandangan pertama (pertama)
Cuba kenali jiwa kamu tak tentu arah ( that’s cool)
Kulit hitam manis rupa ganas itu ku suka (hey)
Jangan cuba jual mahal ku tau kau pemurah (ca cing)
Pandai bawak diri karakter berubah-ubah (yeh)
Kadang sempoi macam marley kadang asyik marah (maryana)
Yang tak kenal kamu mungkin kata kau orang gila (you crazy)


Kau memang realistik yeh
Darah campur baka bayek

Seluar camo tshirt putih (wow)
Tak perlu nak lebih lebih no
Lupa nama tapi malam semalam
Engkau aku yang punya (tapi tu semalam ah)

Lupa nama tapi baka badan aku tak pernah lupa (confirm ah)


Banyak salah faham
Ku tau kau pendam (ye I tau, itau)

Tak usah dikenang semua tentang semalam (I minta maaf kay)
Aku tau kau keliru ya itu ku faham (tapi u pun salah jugak)


Perasaan datang dari mana

Bila ku cuba tolak tapi kau hadir jua
Jalan cerita kita akan ada penghujungnya
Pejam mata ini hanyalah sementara
Mamat mamat engkau hanya teman hari minggu
Wake up make up uhm it’s really nice to meet ya
Mamat mamat engkau hanya teman hari minggu
Wake up make up uhm it’s really nice to meet ya


(Hello hello)

Bie sampai bila u nak sorok benda ni?
Kalau u nak I leh tunggu sampai mati
Kita ni apa? Nak bawak sampai mana?
Asal tak jawab call ni? U buat apa?


Bukan tanak jawab aku dah tanak pape (nope)

Tak payah tunggu sebab kau bukan sesiapa (nobody)
Kan awal awal dah cakap ni sementara (wait what)
Jadi gerak dulu brader pape roger (ring ring)


Kau tau ku kurang feminin

Ladyboss agak dominant (agak dominen)
Would u be down for me?
U know what I mean


Yeh yeh ye

Yeh I’m a playa
Cuma mau main jiwa kamu

Love’s not a game
Tapi aku tak pernah cintakanmu (ku tak pernah)


Banyak salah faham ku tau kau pendam

Tak usah dikenang semua tentang semalam
Aku tau kau keliru ya itu ku faham (ya itu ku faham)


Perasaan datang dari mana

Ku tolak tapi kau hadir jua
Jalan cerita kita akan ada penghujungnya
Ini hanyalah sementara
Mamat mamat  wake up make up
Mamat mamat wake up make up
It’s really nice to meet ya


Perasaan datang dari mana

Bila ku cuba tolak tapi kau hadir jua
Jalan cerita kita akan ada penghujungnya
Pejam mata ini hanyalah sementara


Mamat mamat engkau hanya teman hari minggu

Wake up make up uhm it’s really nice to meet ya
Mamat mamat engkau hanya teman hari minggu
Wake up make up uhm it’s really nice to meet ya


Bacalah koleksi Lirik Lagu Melayu daripada Universal Music Malaysia.


Saksikan Muzik Video Rasmi Mamat

Judul LaguMamat (Mamat)
PenyanyiHullera
Karyaan LirikHullera
Rentak MuzikHullera & LOKA
Hakcipta
Universal Music Malaysia

You cannot copy content of this page