Home » Malay Song Lyrics » Lirik Lagu Off Day – Altimet Feat Yuka Kharisma

Lirik Lagu Off Day – Altimet Feat Yuka Kharisma

Bacalah LIRIK LAGU OFF DAY (2020) yang dirap oleh Altimet Feat Yuka Kharisma di bawah produksi muzik beliau bersama Bajai dan Co. So, dapatkan Off Day Lirik di bawah selengkapnya.

Lirik Lagu Off Day - Altimet Feat Yuka Kharisma

Lirik Lagu Off Day – Altimet Feat Yuka Kharisma

Ini masa luang masa bukan buang saja
Terus terang aku penat juang jasa
Bukan malas rehat kejap
Lepak dengan orang-orang yang terdekat


Apa plan keluar ke duduk rumah

Apa-apa boleh asal tak gi kerja sudah
Apa plan futsal ke bola padang
Apa-apa boleh bro dada aku lapang


Dah berapa hari kerja all day

Jadi hari ini aku off day
Esok-esok jadi boss-ey
Suka hati hari-hari boleh off day


Semestinya lebih mudah

Hari ni kita tenang
Kejap silent-kan phone
Aku malas angkat bro leave me alone


Semestinya lebih mudah

Hari ni kita tenang
Aku tak nak keluar man
I’m gonna stay home

Welcome to my off day zone


Aye bae hari ni tak payah masak

Nak makan apa pegi tanya anak-anak
Nak pesan apa boleh saya pegi beli
Tapau teh ais untuk kita ikat tepi


Cepat pergi cepat balik

Pesan dulu pergi sana pandu ambik
Lebih tak pe kurang jangan
Boleh kongsi dengan jiran dan kenalan


Dah berapa hari kerja all day

Jadi hari ini aku off day
Esok-esok jadi boss-ey
Suka hati hari-hari boleh off day


Semestinya lebih mudah

Hari ni kita tenang
Kejap silent-kan phone
Aku malas angkat bro leave me alone


Semestinya lebih mudah

Hari ni kita tenang
Aku tak nak keluar man
I’m gonna stay home

Welcome to my off day zone


Rehat fikirkan yang esok
Kita layan hari Ini

Lain hari aku sibuk
Tak selalu macam gini


Hustle demi hasil
Untuk mama anak dan bini

Sampai tiap-tiap hari
Aku chill macam gini


Semestinya lebih mudah

Hari ni kita tenang
Kejap silent-kan phone
Aku malas angkat bro leave me alone


Semestinya lebih mudah

Hari ni kita tenang
Aku tak nak keluar man
I’m gonna stay home

Welcome to my off day zone


Semestinya lebih mudah

Hari ni kita tenang
Kejap silent-kan phone
Aku malas angkat bro leave me alone


Semestinya lebih mudah

Hari ni kita tenang
Aku tak nak keluar man
I’m gonna stay home

Welcome to my off day zone


Semestinya lebih mudah

Hari ni kita tenang
Kejap silent-kan phone
Aku malas angkat bro leave me alone


Semestinya lebih mudah

Hari ni kita tenang
Aku tak nak keluar man
I’m gonna stay home

Welcome to my off day zone


Official Muzik Video Off Day

Judul LaguOff Day (2020)
ArtisAltimet Feat Yuka Kharisma
LirikAltimet
MuzikAltimet, Bajai & Co
Muzik LabelWarner Music Malaysia
You cannot copy content of this page