Home » Malay Song Lyrics » Lirik Lagu Rambang – Chubb-E (FEAT) ZYC

Lirik Lagu Rambang – Chubb-E (FEAT) ZYC

Lirik Lagu Rambang - Chubb-E FEAT ZYCJom dengarkan single terbaru daripada Chubb-E dengan ZYC berjudul “Lirik Lagu Rambang” dengan edaran label muzik, Nova Music Videos. Muzik dan lirik telah dikomposi oleh Chubb-E dengan padu.

Lirik Lagu Rambang – Chubb-E (FEAT) ZYC (Official Music Video)

 

Tak payah cakap banyak
Lagi baik lu buat
Lu jenis banyak borak
Aku dengar meluat
Caraku sangat mudah
Tapi lo yang gampang
Boom boom boom aku tembak rambang


Tak payah cakap banyak

Lagi baik lu buat
Lu jenis banyak borak
Aku dengar meluat
Caraku sangat mudah
Tapi lo yang gampang
Boom boom boom aku tembak rambang


Waddup waddup apa khabar how you feelin?

Kasi gerak gerak angkat tangan naik ceiling
Look at me aku fresh
Look at you what a mess
Jangan test
No rest
Good life feel blessed


Cuba kau tengok

Aku punya gaya
Ramai yang sebok
Takleh copy saya
Tak pandai sangat tapi gayaku smart
Aku dah lama mula kau baru start


Kalau usha aku pakai kaca mata takut terbakar ku lit

Ramai naik cara salah tidak mo mengaku tak ada duit
I got vision I been dreamin got no reason im sick
I be making changes then I make it rain korang basah kena spit one hit no miss


Tak payah cakap banyak

Lagi baik lu buat
Lu jenis banyak borak
Aku dengar meluat
Caraku sangat mudah
Tapi lo yang gampang
Boom boom boom aku tembak rambang


Tak payah cakap banyak

Lagi baik lu buat
Lu jenis banyak borak
Aku dengar meluat
Caraku sangat mudah
Tapi lo yang gampang
Boom boom boom aku tembak rambang


Am I too much atau kau yang tak cukup?

Aku pendek tapi ramai yang tunduk
Ada banyak dates dont even gotta use soap
Satu perkara yang kau harus tahu im too dope


Satu persatu cuba nak menjatuhkan aku tapi hanya guna mulut diorang
Bising bising bising bising

Dari lu merapu cuba lu belajar rasa malu homie look at me look how
I get it get it get it


Dalam lagu aku poyo yea I know that

Asalkan apa ku cakap semua facts
Tak layan swoosh bila bosan kira paychecks
Takyah raba awek masih mahu late text


Im in my bimmer

Ramai terkesima
Tak nak layan beef all I want is steak for dinner
Takyah borak talent takyah borak challenge
Im wavy like water getting hella melons


Tak payah cakap banyak

Lagi baik lu buat
Lu jenis banyak borak
Aku dengar meluat
Caraku sangat mudah
Tapi lo yang gampang
Boom boom boom aku tembak rambang


Tak payah cakap banyak

Lagi baik lu buat
Lu jenis banyak borak
Aku dengar meluat
Caraku sangat mudah
Tapi lo yang gampang
Boom boom boom aku tembak rambang


Now let me see you move

Ramai toleh aku okay
Lemme see you move
Ramai toleh aku okay


Lemme see you move

Ramai toleh aku okay
Lemme see you move
Lemme see you move


Saksikan Muzik Video Abang Datang

Tajuk LaguRambang
ArtisChubb-E & ZYC
Penulis LirikChubb-E 
Komposer MuzikChubb-E
Audio LabelNova Music Videos

You cannot copy content of this page