Home » Malay Song Lyrics » Lirik Lagu Sebelum Paracetamol – K-Clique

Lirik Lagu Sebelum Paracetamol – K-Clique

Lirik Lagu Sebelum Paracetamol - K-Clique Bangkit kembali artis rappers yang mantap di Malaysia, K-Clique dengan single terbaru mereka dengan variasi terbaru seperti biasa yang berjudul LIRIK LAGU SEBELUM PARACETAMOL yang disiarkan dan diterbitkan mereka sendiri live di saluran YouTube. Ayuh kita dapatkan selengkapnya lirik di bawah.

LIRIK LAGU SEBELUM PARACETAMOL – K-CLIQUE (2021)

Sebelum langkah-langkahnya terbuka
Rata-rata kutip mata gol

Tiap mata-mata berubah


Sebelum langkah-langkahnya terbuka
Rata-rata kutip mata gol

Tiap-mata mata berubah


Berapa ramai nampak langkah kami dari mula-mula (nak)
Kejar tangga atas tapi kerja tak nak susah

Cari jalan singkat untuk sampai garisan penamat
Konon ada matlamat tapi pilihan yang dibuat kurang tepat


Kau kaji selidik
Gerakkan kami ikut detik

Tak jumpa mana titik
Our next step tak boleh tilik
Gelap malam nampak terang 8 bintang

Once we move k tiada siapa boleh halang


Lain macam punya energy
Lain energy to enemy

Lane aku line lain theory
Different kind macam felony
And honestly untuk family
No limit no remedy
I prove it with no degree hanya lirik dan melodi


Bergerak dalam tempo (move)

Mula dari zero ke hundo (one hunnid)
Empayar berlayar borneo (bah)
Dari level G ke top floor (flow)
Tingkat ke tingkat sampai kemuncak (tho)
Dalam poket loaded penuh ammo (shoot)
Stand dalam ring aku ortho (one two)
Langkah macam steph, curry free throw (swoosh)


Kembali clap back
With ma gang shi all ma gang kaki shooter

Kembali clap back
Slaughter gang we vicious breaking tha limit k takin’ over
Stay calm slowly bust rempuh bila ready

Anytime we move down for no mercy


Level elevator one up kick flow demi flow supersonic

Ready bodybag gotta kill anybody gotta be quick easy
Tu cuma basic
Jangan rakus lu salah arus
Ku penembak tepat kepala tembus


Kepala jadikan tebusan

Aura k masih hype kita dominate, I’m on it
Kembali clap back
Temasik dilanggar todak
Tun jana khatib info
Hang nadim bina kubu
Bersatu baru teguh
Dengki mula lah roboh


Sign in ceremony

Indisputable number
Berkarya berseni
System? Mmm! Bertambah tambah
Rentak sedegam langkah sepijak

Intan berlian jangan dipijak
Kalau setuju kami muafakat
Untung bahagia jangan dielak


Sebelum langkah-langkahnya terbuka
Rata-rata kutip mata gol
Tiap mata-mata berubah


Next level shi

Limit ku limitless
And then we run this shi
Siapa cuba insist, resist?
Life’s a beach kadang pasang kadang surut
Ada masa ikat perut ada masa kita angkut
Siapa lagi tali barut, tukang carut cari maut
Biar pecah pecah perut
Jangan pecah pecah mulut


Wooo, let’s go let’s go

Don’t cry sis, ini crisis
Kena analis tiap nemesis
My G code dalam baris berapa lapis cuba praktis

Nahkoda todak langgar
Siapa lagi berani mungkar
Anggar kau punya cagar mana nyawa sini hantar


(Wooo) pesawat terbang pasukan rapid
(Wooo) deras gelombang bulatan solid
(Wooo) roket ku lepas aura dynamic
(Wooo) beza landasan tak perlu permit


Flow macam kung fu (kung fu)

Bars combo 1 2 (one two)
Pukulan cam petinju (hey hey)
Wave Kinabalu (oh wow)
Jangan cerita pasal game
Kamu tahu siapa player

Yang bawa wabak ini flame double k top 5 fragger


Kisah semalam malam merais muzik ku pancaindera

Selam kamus sungguh qawamis terus ku berkelana
Dalam seribu panggil ku alfa
Arus datang menduga
Mahakarya ku dirgahayu

Dia kasih tercipta


Jangan pernah lupa asal usul ku gerak dari bawah

Kira setiap langkah-langkah yang ku buat kalau masih mahu cuba
Jalan ku gelap sebelum semua mula bersinar

Rahmati ku semua dengan dinar yang kenal pasti tahu aku benar


I move like a boss
Nak gua turun perlu ada kos

Ni tempat gua lu confirm loss
Takkan mampu gua lain dos
Kerja keras doa deras Tuhan jaga
Rezeki ku takkan putus
Masyaallah, takkan putus


Sebelum langkah-langkahnya terbuka
Rata-rata kutip mata gol
Tiap mata-mata berubah


Sebelum langkah-langkahnya terbuka
Rata-rata kutip mata gol
Tiap-mata mata berubah

Stream Muzik Video Visuals “Sebelum Paracetamol”

Tajuk LaguSebelum Paracetamil
RappersK-Clique
Ciptaan LirikK-Clique
Komposi MuzikK-Clique
Label Muzik
K-Clique

You cannot copy content of this page