Home » Malay Song Lyrics » Lirik Lagu Topboi – Forceparkbois

Lirik Lagu Topboi – Forceparkbois

Kumpulan rap, Forceparkbois tampil kembali dengan single terbaru mereka bertajuk “Lirik Lagu Topboi” dengan lirik yang ditulis oleh Nakalness, Noel, Han Panas, Asset.Bo, Ch1k, Nish serta Laws dengan karahan Felfrank dan terbitan Aali.3gp. Skrol bawah untuk merujuk lirik yang lengkap.

Lirik Lagu Topboi - Forceparkbois (1)

Lirik Lagu Topboi – Forceparkbois (Single Terbaru 2022)

 

Lightweight dengan brodies
Kerja berat semua clean (clean)
Free bars buat craft (craft)
Set piece semua cheese (cheese)


Turun enjin kalau lu taknak beratur
Heavyweight kena gain
Bass hard pecah serato
Kalau kau pekak lu takleh main


The boys we back at again
The force whip satu lane
No choice lu kena expand
Make noise kau takleh complain
The bars we bend it again
No cars kalau takleh spend
Got benz darker than my sins
Kalau heavy aku tak nak explain


Top boi
Top boi
Top boi
Top boi
Sakit mata shine macam aku glow boy


Top boi
Top boi
Top boi
Top boi
Gua dekat bawah tapi feeling macam top boi


Okay let’s zoom boom make it doom
Them haters gon assume
Go shine cam warna chrome
Sorry tak sama room
Sound kau dah takde
Kau layu takleh bloom
Takyah nak dekat cause view ni kau dah tak boleh zoom


Pull up with the beamer
You getting dimmer
Baru berapa meter
They told me I’m a dreamer
Ku atas jalan raya lu kat kaki lima
They know it I got the eager
Watak criminal lu tu typical
Takkan layan orang macam cannibal
Kenapa ku boleh je elevate?
Even tak pernah cukup empat element


Bending the flow
Cam avatar, yeah I’m with the bros bars
Tajam bilah kau berbelah-bahagi when aku go, when aku show
Yang aku boleh see future in my notes
Steering the wheel
That’s for me but when for you
Can you control?


Right now aku in control
Kau tak boleh troll
Aku pun warrior cuma keyboard tu aku tekan kejar goal
They money the hoes
Sekarang kau nampak semua yang we sold
Start from the bottom belum lagi close
Every second kita use untuk go because


The boys we back at again
The force whip satu lane
No choice lu kena expand
Make noise kau takleh complain
The bars we bend it again
No cars kalau takleh spend
Got benz darker than my sins
Kalau heavy aku tak nak explain


Top boi
Top boi
Top boi
Top boi
Sakit mata shine macam aku glow boy


Top boi
Top boi
Top boi
Top boi
Gua dekat bawah tapi feeling macam top boi


My boys takleh duduk diam they on money dance
Semuanya dalam plan
Got all my shit kat dalam rank (shit shit shit)
Every work trip macam holiday
Easy work takyah complain
Takde night shift semua dah change


Yeah, semua dah change we ubah scene we make it hot
Takyah nak berkira boy cause we got a lot
Takde masa I don’t take time I take a shot
Berapa banyak on the spot?
Straight talk habis takde plot


When aku kat dalam track tukar gear macam foreman
Takleh talk shit macam komen
And takda kata macam slogan
And for sure takleh hit this guna shotgun


Atas highway lu dah kena slash
Belum 160 kau tu dah crash
Now I’m in the game lu takleh complain
Takleh nak blame lu takleh nak switch lane


How the f**k you sleep?
How the f**k you dream?
How the f**k you eat?
When you eat only beef?


Imma take the risk
Let me flex on my wrist
Want eat my cheese? yeah
Got my dog on the leash yeah
We f no bih


The boys we back at again
The force whip satu lane
No choice lu kena expand
Make noise kau takleh complain
The bars we bend it again
No cars kalau takleh spend
Got benz darker than my sins
Kalau heavy aku tak nak explain


Top boi
Top boi
Top boi
Top boi
Sakit mata shine macam aku glow boy


Top boi
Top boi
Top boi
Top boi
Gua dekat bawah tapi feeling macam top boi



Stream Muzik Video Topboi

LaguTopboi
KumpulanForceparkbois
Karyaan LirikNakalness, Noel, Han Panas, Asset.Bo, Ch1k, Nish & Laws
Rentak MuzikForceparkbois
HakmilikForceparkbois Worldwide
You cannot copy content of this page