Home » Malay Song Lyrics » Sang Saka Biru Song Lyrics – Joe Flizzow, Altimet, SonaOne & Alif

Sang Saka Biru Song Lyrics – Joe Flizzow, Altimet, SonaOne & Alif

“Sang Saka Biru Song Lyrics” from an upcoming Malaysian film, Polis Evo 2. This song freshly arrived in Youtube channel on 17 October 2018. Sung by Joe Flizzow, Altimet, SonaOne and Alif. Music composed by Alif and SonaOne. “Sang Saka Biru Song Lyrics” penned by Joe Flizzow, Altimet and Alif. Rocketfuel Network was the publisher of this song. This was their latest creation. “Sang Saka Biru Song Lyrics” are below. Enjoy the lyrics. Don’t miss it out!

Sang Saka Biru Song Lyrics – Joe Flizzow, Altimet, SonaOne & Alif

Song Title Sang Saka Biru
Singers Joe Flizzow, Altimet, SonaOne & Alif
Lyrics Joe Flizzow, Altimet & Alif
Music Composed by Alif & SonaOne
Music Label Rocketfuel Network

Ada yang kita lepas
Ada yang kita simpan
Ku menuju ke depan
Menuju dengan lekas

 

Bertenang
Kalau ku diseru
Pasti datang
Sang saka biru
Kami akan menang

 

Mana boleh berserah
Mana boleh mengalah
Mana boleh berserah
Mana boleh mengalah

 

Uhhh kerah semua unit
Rendezvous bertemu di markas sulit
Kita senangkan semua kes rumit
Bukak fail baru yang dah tutup tak yah nak ungkit

 

Aman kami mengalir dari atas bukit
Hati sama merah jangan tengok warna kulit
Kalau baru nak insaf sorry bruh it is too late
Budak nakal baru nak nangis lepas kena cubit
Kami sebab anak bangsa tidur nyenyak
Tidur kami pula tak lena tak kerap
Garuda gerak senyap harimau jalan tegak
Tiap hari semua keluar berentap

 

Nak buat onar jangan malu jangan sipu
Simpang jalan ada kanan kiri jangan keliru
Masuk bilik itu mana ada pintu
Setahun sekali jamah lemang bersama yang dirindu

 

Ada yang kita lepas
Ada yang kita simpan
Ku menuju ke depan
Menuju dengan lekas

 

Bertenang
Kalau ku diseru
Pasti datang
Sang saka biru
Kami akan menang

 

Mana boleh berserah
Mana boleh mengalah
Mana boleh berserah
Mana boleh mengalah

 

Musuh dalam selimut selak kain mereka hilang
Waktu mereka singkat setiap detik mereka pinjam
Sinar lampu biru buat masa depan hitam
Kejar-kejar tekan minyak macam lumba dekat litar

 

Sepintar-pintar mana pun tupai yang melompat
Kan jatuh ke tanah jua lambat atau cepat
Sepandai ikan berenang masuk bubu kan tersekat
Dulu otak cair sekarang semua jadi pekat

 

We setting it of aku mulakan dengan zoom dalam sniperscope
Finger on the trigger tarik lembut target muncul dekat crosshair itu
Untuk ibu pertiwi semuanya ku buat untuk negaraku
Semboyan telah berbunyi akan ku maju ke mana arah pun

 

ASAP undercover dengar lagu dalam Maybach
Laid back gaya kaya boss di tingkat paling apex
Di Thailand ku di Thonglor London carik ku di mayfair
Merata di bumi yang dulu mereka kata leper

 

Ada yang kita lepas
Ada yang kita simpan
Ku menuju ke depan
Menuju dengan lekas

 

Bertenang
Kalau ku diseru
Pasti datang
Sang saka biru
Kami akan menang

 

Mana boleh berserah
Mana boleh mengalah
Mana boleh berserah
Mana boleh mengalah

 

Mana boleh berserah
Mana boleh mengalah
Mana boleh berserah
Mana boleh mengalah