Home » Malay Song Lyrics » Lirik Lagu Habis Sini – Naim Daniel FEAT Joe Flizzow

Lirik Lagu Habis Sini – Naim Daniel FEAT Joe Flizzow

Berikut adalah Lirik Lagu Habis Siniyang disuarai oleh Naim Daniel bersama Joe Flizzow. Lagunya telah diciptakan oleh Naim Daniel, Joe Flizzow, SonaOne, Mas Dewangga dan juga Firdaus Rahmat.

Lirik Lagu Habis Sini - Naim Daniel Feat Joe Flizzow

Lirik Lagu Habis Sini – Naim Daniel (FEAT) Joe Flizzow (2022)

Apa yang jadi
Semua yang jadi
Cerita sini habis sini
Tak payah kau nak ungkit lagi


Apa yang jadi

Semua yang jadi
Cerita sini habis sini
Tak payah kau nak ungkit lagi


Method aku solid panggil aku beto

Gerak laju in frame masih slowmo
Kawal kau dalam arahan call me joko
1 pagi masih ganteng dalam studio


Ada hari kau flight mode

Ada hari kau lay low
Ada hari kau no no
Ada hari kau solo


Ku mahu kau dengan aku sama-sama

Janji dua macam Ramlee and Saloma
Minta masa aku bagi lebih masa
Apa citer aku takde depan mata


Apa yang jadi

Semua yang jadi
Cerita sini habis sini
Tak payah kau nak ungkit lagi


Apa yang jadi

Semua yang jadi
Cerita sini habis sini
Tak payah kau nak ungkit lagi


Flizzow don teflon

Lower east side minggu fashion
Shawty get your dress on
Takde sebab untuk stress
Pick it up from where we left off


I’m just trying to be a billionaire

Cuba lihat stats cuba check silverware
Yolo tapi life ain’t fair
Jadi aku hidup macam hari-hari Saturday


Dan pasti kau kan rinduku di pagi hari

Setelah ribut mungkinkan ada pelangi
Di cirrostratus cuba lihat ku berlari
Selagi ada nadi di setiap kapilari


Arteri artileri mindaku senjata

Olahan kata-kata anugerah bak permata
Jadi tiba masa aku kan membisu
Tiada janji palsu lagi untukmu


Menipu untuk mu sayang

Menipu untuk mu pulang
Tak perlu bekas gincu
Tak perlu salahkan aku
Hati luka tak pernah ku lupa


Tamat cerita ini

Kau akan aku ganti
Tak perlu kau nanti lama-lama lagi
Yang sudah berlalu biar pergi biar habis sini


Apa yang jadi

Semua yang jadi
Cerita sini habis sini
Tak payah kau nak ungkit lagi


Apa yang jadi

Semua yang jadi
Cerita sini habis sini
Tak payah kau nak ungkit lagi

Saksikan Muzik Video Habis Sini

Judul LaguHabis Sini
Nama ArtisNaim Daniel & Joe Flizzow
MuzikNaim Daniel, Joe Flizzow, SonaOne, Mas Dewangga & Firdaus Rahmat
LirikNaim Daniel, Joe Flizzow, Mas Dewangga & Firdaus Rahmat
Label MuzikWorld Peace Entertainment

You cannot copy content of this page