Home » Malay Song Lyrics » Lirik Lagu Hang Pi Balik – Khalifah (2021)

Lirik Lagu Hang Pi Balik – Khalifah (2021)

Lirik Lagu Hang Pi Balik - KhalifahArtis rock kegemaran ramai Malaysia, Khalifah tampil kembali dengan single tebaru padat mereka bertajuk “Lirik Lagu Hang Pi Balik” khas untuk mereka yang boleh rentas negeri di bawah edaran label muzik, MVM Music.

Lirik Lagu Hang Pi Balik – Ciptaan & Nyanyian “Khalifah”

Boleh balik balik mana
Boleh balik balik mana
Boleh balik balik mana
Boleh balik balik mana
Boleh balik balik mana
Boleh balik balik mana
Boleh balik balik mana
Boleh balik


Tepat pukul tiga

Pak long sudah umum berita gembira
Lama menanti yang di tunggu-tunggu kini sudah tiba
Macam hari raya satu malaysia bebas nak pi mana
Cek balik mana?
Inshallah rumah orang tua


Boleh balik balik mana
Boleh balik balik mana
Boleh balik balik mana
Boleh balik balik mana
Boleh balik balik mana
Boleh balik balik mana
Boleh balik 


Cek rentas negeri bawa anak dan bini

Isi minyak kereta bawak perlahan-lahan juga
Sebak di dada bila tengok lebuh raya
Palang tak buka kad touch n go aku mana


Anak-anak mak ayah mesti jagalah sop

Hampa nak pi mana mana mesti scan my sejahtera
Sanitizer jangan lupa basuh tangan setiap masa
Jarak satu meter kita kena jaga kita


Hati gembira pulang kampung tercinta

Rindu tak terkata rasa air tangan bonda
Mak ayah kata awat hang buat gabra
Rumah kita jarak-jarak 1 meter saja


Dah sampai dah keluar rumah

Dah sampai dah keluar rumah
Dah sampai dah keluar rumah
Dah sampai dah keluar rumah
Dah sampai dah keluar rumah
Dah sampai dah keluar rumah
Dah sampai dah

Dapatkan Muzik Video Rasmi Hang Pi Balik

Judul Lagu Hang Pi Balik
Artis Khalifah
Muzik Harry Khalifah
Lirik Yabang Khalifah
Audio Label MVM Music