Home » Malay Song Lyrics » Lirik Lagu Kuey Teow – SonaOne Kuew Teow Song Lyrics

Lirik Lagu Kuey Teow – SonaOne Kuew Teow Song Lyrics

Hai guys!!! Jom strim LIRIK LAGU KUEY TEOW/KUEY TEOW SONG LYRICS yang secara hebat/power dirap oleh SonaOne Feat Kidd Santhe. Unsur muzik telah dikomposi oleh SonaOne. Bersama dia, Kidd Santhe telah mencipta Kuey Teow Lirik. Muzik video tersebut ditayangi di bawah label muzik SonaOne. So, bacalah sepenuhnya “Lirik Kuey Teow” di bawah yang Trending di YouTube.

Lirik Lagu Kuey Teow - SonaOne Feat Kidd Santhe

Lirik Lagu Kuey Teow – SonaOne Feat Kidd Santhe

Aku memang tak boleh buat salah
Semalam lepak tapi hari ni
Buat macam gua tak kenal pulak


Whats up?
Tanya kau whassap, aku tak jawab

Sah…satu KL kering tapi Kuey Teow ku basah
Panas…macam dalam kuali, macam dalam Kuala Lumpur
Keranda Gucci kalau aku dalam kubur

Cool bro…aku jumpa Boss pakai Hugo
Harga naik sampai gunung
Celek sikit dental burung


Kasut Nike belum keluar lagi

Lagi dua hari tapi ku dah pakai di kaki
Tak perlu test kalau tu Tesla tak perlu car key
Miyazaki masak Teppanyaki
Bakar Cookie warna edamame


Everything ‘round me lookin’ like lukisan Salvador Dali

Aku nak pergi Bali…Omnia VIP
‘Pastu tu pergi JKT…Pagi-Sore ori
Nak pergi Shibuya beli White Tee
Shopping kat Pavi dah boring
Aku malas layan wartawan
I put this is the way on a white gold ring
I’m at The Ranch kat Clarke Quay
Dua perumpuan cam Archie
Pakai topeng bila naik MRT
Kalau ku party confirm lu RT
(Party kat rumah je)


Tak baru it’s what I do

Look at you
Tak padu kenapa tu tak pe dude

Tak da mood nak berbual
Nothin new it’s what I do
Look at you tak malu
Siapa tu?
I’m the dude, Eh


Aku memang jenis suka bersalah
Flex aku lain sup tulang pun patah
Ku suka langgar I don’t give fakta
Awek lu dekat katil anakku sepah di bantal
Rapper cam….


Asal nak sensitif

Sajat pun kalah skali
Olabola cuti
Tak ya nak gigit jari
Salam darah macam G
Semua nak family
Aku pisah macam joe ngan malique
Ok jap


Awek lu hari tu cari ku

Gerak lu roger ku nama ku
Abah you salam lu
Salahku layan lu tolong mu wat lagu

Macam ku tapi tu tak laku siapa tu


Ku tak peru label label aku

3 tangan sentuh gaji
Dompet cari kamu


Ku tak perlu label label aku

3 tangan sentuh gaji
Dompet cari kamu


Jangan pandang belakang

Bila sebut nama aku
Jangan pandang belakang
Aku tukar nama kamu


Jangan pandang belakang

Bila sebut nama aku
Aku silap tanam
Hidup dia jadi hantu

 

Aku memang tak boleh buat salah
Semalam lepak tapi hari ni
Buat macam gua tak kenal pulak


Whats up?
Tanya kau whassap, aku tak jawab

Sah…satu…

 

Panas…macam dalam kuali, macam dalam Kuala Lumpur
Keranda Gucci kalau aku dalam kubur

Cool bro…aku jumpa Boss pakai Hugo
Harga naik sampai gunung
Celek sikit dental burung


Baca juga
Lirik Lagu Kidd Santhe yang lain.

 

ArtisSonaOne & Kidd Santhe
Judul LaguKuey Teow
 LirikSonaOne & Kidd Santhe
MuzikSonaOne
LabelSonaOne

 

Official Muzik Video Kuey Teow

You cannot copy content of this page